Belső otthon élmény

Napunk a Rák jegyébe érkezett, mely az Anya archetípusára hívja fel a figyelmünket.

Hogy érzed magad mostanában a világban?
Mit jelent számodra a biztonság, a védettség? Melyik az az életterület, ahol otthonosan mozogsz és bátran ki tudod fejezni magad, a vágyaidat, az érzéseidet? Kik azok az emberek, akikben valóban megbízol?

Ezek a kérdések a benned is élő Anya archetípushoz visznek közelebb.
Mindenkinek van egy története a lelkében az anyával való kapcsolatról, a bizalomról és a közelségről. Ezek a korai tapasztalatok olyan rejtett alap mintázatot alkotnak a lényünkben, ami később is meghatározza a kapcsolatainkat, a világban elfoglalt helyünket.

"Az Anya segít nekünk visszatalálni az elfogadáshoz, az odaadáshoz és az intimitáshoz. Nőként így visszakapcsolódunk az Ősanyai energiához, ami növeli szeretetképességünket és megszünteti az élettől való félelmünket.
Férfiként az Anya archetípusával kapcsolódva feldolgozhatjuk az anyánkról való leválás tudattalan mintáit, ami gyakran azt okozza, hogy párunkkal sem tudunk igazán mély lelki harmóniát megélni. Férfiként is fontos az érzelmeinket kifejezni.
Ha ezt az őselvet teljes mélységében átéljük, lelkünk megnyugszik, mint az éjszakai tenger. Védettséget, otthont találunk önmagunkban. Már nem tudunk ártani a Földnek, hiszen tiszteljük az Életet."

https://lelekszinter.hu/anya-archetipus

Ebben az időszakban a Lélekszíntér Facebook oldalán sok érdekes és a témába vágó poszot, kérdést és témát találhatsz, mely benned is megmozgatja a belső Anya-képet.
Lélekszíntér Facebook oldal>>>

Ha kíváncsi vagy arra, mit üzen neked most az anyával - és tágabban a női felmenőiddel való kapcsolat, akkor most érdemes megvásárolnod és meghallgatnod a hozzá kapcsolódó imaginációs utazást
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS AZ ANYA ARCHETÍPUSSAL>>>

A te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!
Beszéljünk róla!

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit