Az Erő sokfélesége

Kedves olvasó!

A Király archetípus időszakában járunk, melyről itt olvashatsz a honlapon:
http://lelekszinter.hu/kiraly-archetipus
Egyik legfontosabb téma, ami hozzá kapcsolódik - a belső erő, és annak használata.
Mi a valódi erő? Ki az, akit erős embernek tartasz? Vajon hogyan bontakoztathatnád ki jobban a benned lévő erőt?
Talán téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések.
Ha magadba figyelsz, most is kapsz egy választ arra, hogy éppen mennyire érzékeled az erődet. De az erő kérdése azért nem ennyire egyértelmű. Hiszen biztosan tapasztaltad már, hogy képes vagy hirtelen erőre kapni, ha valami felkelti a kíváncsiságodat, vagy éppen teljesen letaglózottá válni, ha valami rosszul sikerül. Ebből is látszik, hogy az erő nem csak úgy önmagában van bennünk, hanem összekapcsolódik az érzelmi és a szellemi állapotainkkal is.
Többféle síkon érzékelhetjük az erőinket, tehát többféle erő-megnyilvánulással kell foglalkoznunk, amikor ezt a kérdést vizsgáljuk magunkban.
A legegyszerűbb és a legalapvetőbb erőformák lényünk 3 szintjéhez kapcsolhatók: az energetikai/testi, az érzelmi és a szellemi állapotunkhoz.
Minden szintnek másfajta "gyakorlásra" van szüksége, egyikről sem szabad megfeletkeznünk, ha jól szeretnénk bánni belső erőinkkel. Ha valamelyik részünket elhanyagoljuk, akkor az az egész rovására megy.
Érdemes tehát feltenni magunknak a kérdést: hol érzem gyengének magam, hol nem veszem használatba erőmet, melyik szintre nem figyelek eléggé?
Ha mindhárom síkon dinamizáljuk magunkat, akkor erőnk növekedni kezd. Ez a kibontakozó erő aztán felhasználható bármire - kreatív önkifejezésre, alkotásra, teremtésre.

Testi, energetikai szintünk dinamizálásához ajánlom az aug. 13-én tartandó Totemállat táncot. Ez a különleges mozgásmeditáció abban segít, hogy megtaláljuk azt az erőállatot, aki támogat minket ösztönös erőnk kiteljesedésében:
https://ritualtanc.com/event/totemallat-tanc-2/

SzimbolonSzínház következő találkozóján - szept. 11-én - ránézhetsz arra, vajon mi akadályozza és mi segíti erőd kibontakoztatását:
http://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz

Az Erő legyen velünk!
Szofi