Átoldódás az Álmodó archetípus időszakába

Bár az Élet körforgása folytonos, mégis jól érzékelhetők azok a változások a mindennapjainkban, amit a különböző archetípusok hoznak. A Vízöntő lassan átadja helyét a Halaknak...
Az Álmodó időszakába lépünk - vagy inkább csúszunk, sodródunk, merülünk, olvadunk, lazulunk?
Álmodó archetípus>>>

Bizony, ez az archetípus nehezen megfogható. Sokkal inkább az jellemző rá, hogy feloldja a határokat és a külvilágból a belső világ felé szeretne vezetni minket.
Ha nem megyünk vele önként, ha nem engedjük meg magunknak a befelé fordulást, pihenést, akkor árnyékait fogjuk megtapasztalni - krónikus fáradtság, betegség, gyengeség, káosz és szétesés formájában.

Érdekes dolog a fáradtság.
Biztosan te is megélted már, hogy az álmosságod egy pillanat alatt elillan, amikor hirtelen hallasz valami jó hírt, vagy valami inspiráló dolgot. Egészen addig alig bírtad nyitva tartani a szemed, de most mintha új élet költözne beléd. Képzelj magad elé egy kis gyermeket, aki reggel örömmel és kíváncsian bújik ki az ágyából, és alig várja, hogy felfedezze a világot!

Benned is ott él ez a Felfedező, akinek az élet új élményeket nyújt, egyszerűen azért, mert hajlandó újra rácsodálkozni. Így kapcsolódik össze bennünk a Szabadító és az Álmodó archetípus. Ha az élet-álmunk tetszik nekünk, élvezzük és jól érezzük benne magunkat, akkor "ébren álmodunk". Ha azonban olyan a napunk, mintha egy rossz álomban lennénk, akkor elálmosodunk, elfáradunk. Egyszerűen kivonódunk belőle. 

Ha az Álmodó archetípussal mélyebben megismerkedünk, akkor sokkal több lehetőségünk lesz kiemelkedni a negatív spiráljainkból, így életünkben több örömöt és boldogságot tudunk teremteni.

Utazz velünk Te is a következő Lélekszíntér programjainkon:

RITUÁLTÁNCOK A BENNED IS ÉLŐ ÁLMODÓVAL - hétfőnként a MagNet Házban 18.30-20.30-ig>>>
- 02.21. Szivárványhíd
- 02.28. Angyali érintés
- 03.07. Látomáskeresés
- 03.14. A Telihold fényében
- 03.21. Erő ébredés

Még egy állítói helyünk van, illetve segítőket várunk a márc. 11-i SzimbolonSzínházba! Feltétlenül gyere el, mert egy ideig nem lesz színház!
SZIMBOLONSZÍNHÁZ - gyógyító jelenet-állítás a Symbolon kártyák hívóképeivel - legközelebb 03.11-én>>>

Elindult a nyári elvonulás szervezése. Ragadd meg a lehetőséget és tarts velünk, ha szereted az aktív pihenést! Minden nyáron, Hvar szigetén - Vrboskán töltünk egy varázslatos, bő hetet, tánccal, kiscsoportos önismereti munkával fűszerezve az éves feltöltődést, pihenést. Ez a kombó nagyon klassz!!!
A mostani témánk - ŐSERŐK A TEREMTÉSEINK SZOLGÁLATÁBAN.
EARLY BIRD KEDVEZMÉNY A NYÁRI ELVONULÁSRA HORVÁTORSZÁGBA - márc. 31-ig>>>

... és most érdemes használni az Álmodó archetípushoz kapcsolódó hanganyagot:
ÁLMODÓ ARCHETÍPUS - LETÖLTHETŐ HANGANYAG>>>

Álmodd újra az Életed!
Berkes Szofi Judit