Átoldódás az Álmodó archetípus időszakába

Bár az Élet körforgása folytonos, mégis jól érzékelhetők azok a változások a mindennapjainkban, amit a különböző archetípusok hoznak.
Az Álmodó időszakába léptünk - vagy inkább csúsztunk, sodródtunk, merültünk, olvadtunk, lazultunk?
Álmodó archetípus>>>

Bizony, ez az archetípus nehezen megfogható. Sokkal inkább az jellemző rá, hogy feloldja a határokat és a külvilágból a belső világ felé szeretne vezetni minket.
Ha nem megyünk vele önként, ha nem engedjük meg magunknak a befelé fordulást, pihenést, akkor árnyékait fogjuk megtapasztalni - krónikus fáradtság, betegség, gyengeség, káosz és szétesés formájában.

Érdekes dolog a fáradtság.
Biztosan te is megélted már, hogy az álmosságod egy pillanat alatt elillan, amikor hirtelen hallasz valami jó hírt, vagy valami inspiráló dolgot. Egészen addig alig bírtad nyitva tartani a szemed, de most mintha új élet költözne beléd. Képzelj magad elé egy kis gyermeket, aki reggel örömmel és kíváncsian bújik ki az ágyából, és alig várja, hogy felfedezze a világot!

Benned is ott él ez a Felfedező, akinek az élet új élményeket nyújt, egyszerűen azért, mert hajlandó újra rácsodálkozni. Így kapcsolódik össze bennünk a Szabadító és az Álmodó archetípus. Ha az élet-álmunk tetszik nekünk, élvezzük és jól érezzük benne magunkat, akkor "ébren álmodunk". Ha azonban olyan a napunk, mintha egy rossz álomban lennénk, akkor elálmosodunk, elfáradunk. Egyszerűen kivonódunk belőle. 

Ha az Álmodó archetípussal mélyebben megismerkedünk, akkor sokkal több lehetőségünk lesz kiemelkedni a negatív spiráljainkból, így életünkben több örömöt és boldogságot tudunk teremteni.

Utazz velünk Te is a következő Lélekszíntér programjainkon:

RITUÁLTÁNCOK AZ ÁLMODÓVAL - hétfőnként a MagNet Házban>>>
- 02.24. Szivárványhíd
- 03.02. Angyali érintés
- 03.09. A Telihold fényében
- 03.16. Álom hívó - Látomáskeresés - ÉLŐZENÉVEL!!!
Hogyan is táncolunk az Álmodóval?>>>

SZIMBOLONSZÍNHÁZ - gyógyító jelenet-állítás a Symbolon kártyák hívóképeivel - legközelebb 03.06-án>>>

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY A NYÁRI ELVONULÁSRA HORVÁTORSZÁGBA - márc. 31-ig>>>

Álmodd újra az Életed!
a Lélekszíntér csapata