Átoldódás az Álmodó archetípus időszakába

Kedves Lélekszíntér olvasó!

Bár az Élet körforgása folytonos, mégis jól érzékelhetőek azok a változások a mindennapjainkban, amit a különböző archetípusok hoznak.
Az Álmodó időszakába léptünk - vagy inkább csúsztunk, sodródtunk, merültünk, olvadtunk, lazultunk?
Bizony, ez az archetípus nehezen megfogható. Sokkal inkább az jellemző rá, hogy feloldja a határokat és a külvilágból a belső világ felé szeretne vezetni minket.
Ha nem megyünk vele önként, ha nem engedjük meg magunknak a befelé fordulást, pihenést, akkor árnyékait fogjuk megtapasztalni - krónikus fáradtság, betegség, gyengeség, káosz és szétesés formájában.

Érdekes dolog a fáradtság.
Biztosan te is megélted már, hogy az álmosságod egy pillanat alatt elillan, amikor hirtelen hallassz valami jó hírt, vagy valami inspiráló dolgot. Egészen addig alig bírtad nyitva tartani a szemed, de most mintha új élet költözne beléd. Képzelj magad elé egy kis gyermeket, aki reggel örömmel és kíváncsian bújik ki az ágyából, és alig várja, hogy felfedezze a világot!

Benned is ott él ez a Felfedező, akinek az élet új élményeket nyújt, egyszerűen azért, mert hajlandó újra rácsodálkozni. Így kapcsolódik össze bennünk a Szabadító és az Álmodó archetípus. Ha az élet-álmunk tetszik nekünk, élvezzük és jól érezzük benne magunkat, akkor "ébren álmodunk". Ha azonban olyan a napunk, mintha egy rossz álomban lennénk, akkor elálmosodunk, elfáradunk. Egyszerűen kivonódunk belőle. 

Ha az Álmodó archetípussal mélyebben megismerkedünk, akkor sokkal több lehetőségünk lesz kiemelkedni a negatív spiráljainkból, így életünkben több örömöt és boldogságot tudunk teremteni.

Utazz velünk Te is a következő Lélekszíntér programjainkon:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol most az Álmodó archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
- 02.26. Visszavonulás
- 03.05. A test beszéde és csendje
- 03.12. Álomtánc
- 03.19. Angyali érintés
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. Várunk a márc. 2-án tartandó SzimbolonSzínházba! Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház - gyógyító jelenet állítás a Symbolon kártyák segítségével>>>

3. Az Álmodó archetípushoz tartozó mesével foglalkozó csoportunk -  Archetípusok Meséi - ide vonatkozó találkozójára márc. 9-én kerül sor.
Archetípusok meséi>>>

4. ... és már most jelentkezhetsz és készülődhetsz az ápr. 6-8-ig tartandó TantraTánc elvonulásra is, ami valóban feloldó és ellazító élmény lesz! Egy hétvégét töltünk együtt tánccal, érintésekben és érzékiségben gazdag, csodálatos környezetben a Pilisben. Tarts Te is velünk!
TantraTánc elvonulás a Pilisben>>>

Pihentető, oldódásban és áramlásban gazdag időszakot kívánunk!
Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata