Árnyékos oldalunk üzenete

Kedves Olvasónk!

Ahogy a Mágus archetípussal utazunk a heti rendszerességű RituálTáncokon, érezhető a hangulaton az intenzitás fokozódása. Erőteljesebbé válnak a zenék, mélyülnek az érzelmi átélések. Vannak, akik hangot is adnak ennek, akár erőteljes kiabálás formájában. Viszont olyan is van, akit ez megzavar, sőt megijeszt. Néhányan visszariadnak a "mágusos" táncoktól, pont emiatt. Nem akarnak mélyen érezni, szenvedni, vagy mások kitöréseit hallgatni. "Épp elég ebből az életben, itt kikapcsolódni és feltöltődni szeretnék" - mondják.

Ha esetleg te is így gondolod, akkor semmiképpen se gyere el a hétfői RituálTáncra most, melynek címe - SZÖRNYEK KERINGŐJE!
https://lelekszinter.hu/ritualtanc-hetente

Kerüld el ezt a helyzetet, ahol tényleg lényünk árnyékos oldala felé indulunk el. Hiszen sötét oldalunkkal szembesülni nem leányálom, valóban.
Zárjuk hát be inkább a pinceajtót, ahová a félelmeinket, szorongásainkat, visszafojtott haragunkat, elnyomott vágy-impulzusainkat besuvasztottuk, hogy majd egy alkalmas időben foglalkozzunk velük. Csak azt felejtettük el, hogy mire alkalmas lesz az idő, addigra kiéhezett fenevadakká alakulhatnak át a sötétben. Aztán ne csodálakozzunk, hogy ha lemegyünk hozzájuk, akkor ordítást és kaparászást hallunk az ajtó mögül... vagy éppen a legváratlanabb pillanatban kiszabadítják magukat és ...
Ugye ismerős a helyzet?

Lehet, hogy mégis érdemes lesz csatlakozni a SZÖRNYEK KERINGŐJÉHEZ, mert ritka kincs az olyan tér, ahol biztonságos keretek között szólítjuk meg árnyék-tartalmainkat. Itt megajándékozzuk magunkat az elfogadás nyíltságával, a tudatosság fényével, a legmélyebb önelfogadás szeretetével, mert ebben a légkörben tudunk valóban változni.
https://lelekszinter.hu/ritualtanc-hetente

Várunk a hétfői RituálTáncra, ha:
- kíváncsi vagy arra, mit rejt és mit üzen az árnyékod
- sokat szorongsz mostanában
- kerülöd a konfliktust
- nem kerülöd :)))
- szeretnél tisztábban kapcsolódni vágyaidhoz
- szeretnéd alkotó erődet felszabadítani
- több erőre és hatalomra vágysz.

Sajnos kultúránkban a fényt jónak, a sötétséget - sok esetben - rossznak minősítjük, főleg, ha emberi természetünkre gondolunk. Bizonyos tulajdonságainkra büszkék vagyunk, szívesen megmutatjuk "fényes oldalunkat", míg az árnyékban lapulnak mindazok a tulajdonságok, amiket nem szeretünk, nem tudunk elfogadni magunkban. Lelki egész-ségünkhöz elengedhetetlen, hogy szembenézzünk árnyékos oldalunkkal, hogy bemerészkedjünk lényünk mélyebb rétegeibe, ahol megtagadott, elhagyott lélekrészeinkkel találkozhatunk.
A mostani RituálTáncon szakrális teret teremtünk ehhez, hogy megtörténhessen a feloldódás, felszabadulás és a transzformáció.

„A sötétben ráismerve saját fényünkre kezdjük megérteni, miről is szól az emberi élet. A fény visszatér saját magáért, minden egyes apró zavarért, szenvedésért, amely valaha ért minket. A szent Én visszatér, és magába olvaszt mindent, amitől az „én” olyan kétségbeesetten próbált szabadulni.” (Adyashanti: Az üresség tánca)

Szeretettel várunk,
Berkes Szofi Judit