Archetípusok - újra töltve (?)

Kedves olvasók, kedves barátok, ismerősök!

Évek óta írok nektek az állatövi jegyekhez kapcsolódó archetípusokról. Közben rengeteg programot szerveztem, melyben elméleti és gyakorlati szinten is megtapasztalhattuk ezeknek a bennünk működő szereplőknek a jellemzőit, aktuális üzeneteit, lásd pl. a heti rendszeres RituálTánc műhelyeket és a különböző elvonulásokat. Sokatokkal ezeken a programokon ismerkedtünk meg és azóta is tartjuk a kapcsolatot valamilyen formában. Mostanában főleg az egyéni konzultációkon, és a havi SzimbolonSzínház találkozókon. Kis közösségek épültek ki, életre szóló barátságok, szerelmek szövődtek… értékes világ teremtődött a Lélekszíntér berkein belül.

Nagyon köszönöm ezt nektek! A figyelmeteket, érdeklődéseteket, a sok vidám és önfeledt percet, az extatikus élményeket, a gyógyulásokat, a felismeréseket, a pozitív visszajelzéseket, a hálát, mely áradt felém. Én is hálás vagyok értetek.

Ez a különleges időszak korlátozza a személyes találkozásokat, leállította a táncokat és a csoportokat. Tarthatnék persze titkos és kisebb elvonulásokat, táncokat, ahogy néhányan kértétek is, de Szaturnusz Mester belülről nem engedi. Hónapok óta figyelem, hogy vajon mi készülődik bennem. Hiszen tudom, hogy a korlátozás, a veszteség másik oldala a letisztulás, elmélyülés és aztán természetesen a megújulás.

Egyelőre jól esik „nem csinálni semmit”. Nem akarom erőltetni a hírlevelek írását és a Facebook oldal megszokott üzeneteit sem, mert nincs meg hozzá bennem már a drive, a lendület.

Szeretném megújítani az egészet. Szeretném aktualizálni és olyanná formálni, ami nektek is és nekem is érdekes és informatív.
És ehhez kérném a segítségeteket.
Szeretném megkérdezni, hogy mi érdekel benneteket az archetípusok kapcsán? Mi az, ami tetszett a régiben, és mi az, amiről szívesen hallanátok, olvasnátok? Milyen jellegű találkozókra és csoportfolyamatokra lenne igényetek?

Ezen a felületen persze nem könnyű erre válaszolni. De nemsokára előjövök egy rövid kérdőívvel ennek kapcsán, és a Facebook oldalon is elindítok majd egy szavazást. Ez egyelőre egy jelzés felétek. De ha valakinek bármi gondolata van, ne fogja vissza magát! Írjatok, beszéljünk, bármilyen felületen! Kíváncsi vagyok rátok, mivel küzdötök? Miben és hogyan tudnék nektek segíteni?

Ezek után két közelgő programról szeretnék hírt adni:

1. Április 3-án, szombaton 13.00-19.00-ig SzimbolonSzínházba várunk benneteket a Lélekszíntéren! De jó lesz újra együtt „játszani”! Ünnepeljük a húsvéti megújulást ezzel a katartikus színházi élménnyel! Jelentkezzetek be a weboldalon:
https://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz

2. Jövő héten még él a koránkelő kedvezményes jelentkezési lehetőség a nyári elvonulásra, mely évek óta megrendezésre kerül a népszerű Hvar szigetén. Na, itt aztán mindent bedobunk, ami ennek az időszaknak a gyümölcse lehet, hiszen az elvonulás témája – ÚJ ÉLET.
Add meg magadnak ezt az aktív pihenési és feltöltődési lehetőséget és tarts velünk! Megérdemled!!!
https://lelekszinter.hu/uj-elet-ritualtanc-elvonulas-vrboskan

Előre is köszönöm nektek az együttműködést! Hiszen értetek vagyok. heart

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit