Alapvető bizalom

Kedves Lélekszíntér olvasó!

Nagyon szeretem ezt a kártyát az Osho Tarotból. A címe - Pillanatról pillanatra.
Arról a létállapotról mesél, amikor megszületik bennünk a bizalom az élet felé. Annak a hite, hogy abból az áramló kavargásból, ami az élet folytonos hullámzása, mindig kiemelkedik az a szilárd talaj, amire lépve tovább haladhatunk életünk ösvényén.

Ez a szimbolikus ábrázolás a  Nyilas havának archetípusára irányítja a figyelmünket - a bennünk élő Papra és Papnőre.
A honlapon itt olvashatsz róla:
http://lelekszinter.hu/szimbolonkor-papno

A hit és a bizalom témája nagyon nagy jelentőségű mindannyiunk életében. Az egyéni terápiákon sokszor jön elő, hogy gyermekkori, fiatalkori traumák miatt életre szólóan sérült a másokba, vagy magukba vetett bizalom.
Többen úgy próbálják visszaszerezni az elveszett hitet, hogy különféle vallásokhoz fordulnak, gurut keresnek, spirituális közösségekhez kapcsolódnak. 
Ebben az lehet a buktató, ha ezt a lélekszerepet másokra vetítjük, és csakis másoktól várjuk, hogy összekapcsoljon minket az áhított magasabb világokkal, isteni energiákkal.
A csalódás és kiábrándulás így nem maradhat el. 
A tapasztalatok aztán megerősíthetik azt a vágyunkat, hogy magunkban is életre hívjuk a bennünk élő Papot és Papnőt. Hiszen mindannyiunknak "közvetlen csatornája" van az Éghez.
Ha így keresünk, akkor pontosan azt a spirituális csoportot, azokat a szellemi vezetőket és segítőket találjuk meg, akik valóban segíteni tudnak abban, hogy ezek a belső csatornák megnyílhassanak bennünk.

Mivel most a korlátozások miatt szünetelnek a RituálTáncok, ezért 2 lehetőséget ajánlok arra, hogy ezt a lélek szerepet megerősítsd magadban, hogy figyelmet adj neki:
1. Ebben a hónapban kedvezményesen tudod megvásárolni a hozzá kapcsolódó hanganyagot, melyben üzenetet kapsz belülről ebben a témában.
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A PAP/NŐ ARCHETÍPUSSAL>>>

2. Ennek az izgalmas és kihívásokkal teli évnek az utolsó SzimbolonSzínházára hívlak dec. 11-én, 11.00-18.00-ig a Lélekszíntérbe! Ezen a RENDHAGYÓ színházon a szokásos jelenetek után mindenki húz egy Symbolon kártyát és hozzá egy üzenetet, mely a 2021-es év leghangsúlyosabb archetípusát tárja fel. Ezt ne hagyd ki!
SZIMBOLONSZÍNHÁZ>>>

Szeretettel teli hétköznapokat kívánok,
Szofi