Alapvető bizalom

Alapvető bizalom

Nagyon szeretem ezt a kártyát az Osho Tarotból. A címe - Pillanatról pillanatra.
Arról a létállapotról mesél, amikor megszületik bennünk a bizalom az élet felé. Annak a hite, hogy abból az áramló kavargásból, ami az élet folytonos hullámzása, mindig kiemelkedik az a szilárd talaj, amire lépve tovább haladhatunk életünk ösvényén.

Ez a szimbolikus ábrázolás is a Pap/nő archetípusra irányítja a figyelmünket.
A Nyilas jegyében most ezt a lélek - szerepet emelhetjük egyre tudatosabb szintre a Lélekszíntér programjain.

A hit és a bizalom témája nagyon nagy jelentőségű mindannyiunk életében.
Az egyéni terápiákon sokszor jön elő, hogy gyermekkori, fiatalkori traumák miatt életre szólóan sérült a másokba, vagy magukba vetett bizalom.

Többen úgy próbálják visszaszerezni az elveszett hitet, hogy különféle vallásokhoz fordulnak, gurut keresnek, spirituális közösségekhez kapcsolódnak.
Ebben az lehet a buktató, ha ezt a lélekszerepet másokra vetítjük, és csakis másoktól várjuk, hogy összekapcsoljon minket az áhított magasabb világokkal, isteni energiákkal.
A csalódás és kiábrándulás így nem maradhat el.

A tapasztalatok aztán megerősíthetik azt a vágyunkat, hogy magunkban is életre hívjuk a bennünk élő Papot és Papnőt. Hiszen mindannyiunknak "közvetlen csatornája" van az Éghez.
Ha így keresünk, akkor pontosan azt a spirituális csoportot, azokat a szellemi vezetőket és segítőket találjuk meg, akik valóban segíteni tudnak abban, hogy ezek a belső csatornák megnyílhassanak bennünk.

Következő RituálTánc mozgásmeditációnk most a bizalomról fog szólni:
RITUÁLTÁNC - BIZALOM ÉS ÉRZÉKENYSÉG, dec. 2-ám, 18.30-kor a Magnet Házban.
 
Szeretettel várunk!
a Lélekszíntér csapata