A táncolás a legtermészetesebb út a felszabaduláshoz

Kedves Olvasónk!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet a legközelebbi Lélekszíntér elvonulásunkra, melyet márc. 22-24-ig tartunk Máriahalmon.
TANTRATÁNC ELVONULÁS - FEBR. 22-IG MÉG KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL>>>

Azért érdemes eljönni egy ilyen hosszú hétvégére, mert különleges élménnyel ajándékozhatod meg magad. Az elvonulások a legtöbb esetben mély, minőségi és hosszú távú változásokat indítanak meg a résztvevők életében. A külső, vidéki helyszínek, a hosszabb együtt töltött idő, valamint az egymásra épülő, komplex gyakorlatok és megosztó beszélgetések sokat segítenek abban, hogy mélyebb és teljesebb legyen az élmény. Színes a paletta és most a TantraTánc kerül a fókuszba...
Készen állsz erre?

A táncolás a legtermészetesebb és legkönnyebb út a felszabaduláshoz. A TANTRATÁNC találkozóin ezt használjuk fel arra, hogy kapcsolatba lépjünk testünkkel, vágyainkkal és álmainkkal. A TantraTánc abban támogat, hogy teremtő és alkotó erőnk felébredjen és teljes lényünk feltöltődhessen.

Hogyan érjük el ezt?
A speciális zenei válogatások és instrukciók segítségével egész testünket, érzékiségünket, érzésvilágunkat, sőt szellemi terünket is felébresztjük és átlélegezzük. Hullámzó, áramló mozdulatokkal, egyre intenzívebbé váló rázkódással átemeljük magunkat egy finom transzba. Ebben az extatikus állapotban egyre inkább feloldódnak azok a blokkok, gátlások, melyek megakadályozzák, hogy spontán és teljes lényünkkel legyünk jelen a pillanatban. Így nyílunk a közeledés, érintés, és megérintődés felé, mindenki a maga tempójában, a saját határait tiszteletben tartva. Végül megkeressük azokat a mozdulatokat, kapcsolódásokat, amiket harmonikusnak és bensőségesnek érzünk; amelyek ellazítanak és örömmel töltenek fel.
Mindegyik elvonulásnak van egy központi témája, amelyre a gyakorlatok és a mozgásmeditációk épülnek.

A márciusi elvonulás témája - A JÓNI ÉS A LINGAM ERŐ FELSZABADÍTÁSA

De mit is jelent mindez?

Minden testrészünk már születésünktől, sőt fogantatásunktól fogva rengeteg információt, emléket tárol sejt szinten. Testünk tulajdonképpen az emlékeink hatalmas tárháza. A felgyorsult élettempó miatt sajnos nem fordítunk elég figyelmet testünk jelzéseire. Elnyomjuk a kellemetlen élményeket, melyek így a különböző szerveinkben tárolódnak. A feldolgozatlan emlékek gyakran összekapcsolódnak a régi, hozott érzelmi mintázatokkal is, amelyek különböző fájdalmakban, sőt betegségekben is megnyilvánulhatnak. Ezért fontos hangsúlyt fektetnünk a megelőzésre azzal, hogy rendszeresen alkalmat teremtünk magunknak a testünkre való odafigyelésre, gyógyítására és megszentelésére.
A JÓNI és a LINGAM kifejezés a női és a férfi szerveink szakrális megnevezése.

A JÓNI magába foglalja a női szerveink testi és energetikai szintjeit is. Jónink terében az életbe vetett bizalom, valamint az összes intimitással kapcsolatos és szexuális természetű élményünk lenyomatot hagy. Méhünk szimbolikusan olyan, mint egy barlang, ahol őseink élet-emlékei, anyáink ereje, de a fájó érzéseink is tárolódnak. Ahogy szüleink viszonyultak hozzánk és saját nemiségükhöz, szexuális érésünk élményei, az esetleges szóbeli vagy tényleges abúzusok, a szüléseink, párkapcsolatunk nehézségei – mind megtalálhatók itt.

A LINGAM szintén azt a férfi energiát is jelenti, aminek a kozmikus ősképei megjelennek az egyiptomi Jed oszlopokban, az obeliszkekben. Ez egy függőlegesen ható központi energia tengely, mely a teremtő erőt jelképezi. Az ősanyag (a női princípium) körülötte forog, hogy az általa meghatározott tervet megjelenítse. Ezért a lingam terében összekapcsolódhatunk azokkal az emlékekkel, mintázatokkal, ahogy apáink - és mi magunk is - használtuk ezt erőt. Tehát nem csak a szexualitás, hanem sokkal tágabb értelemben maga a megvalósítás témája kapcsolódik ide.

Az elvonulás fontos része, hogy a családállításhoz hasonlóan a jóni és a lingam erőterébe lépünk be, hogy felfedezzük azokat az érzeteket, tapasztalatokat, emlékeket, amelyek éppen most átalakulásra, elengedésre várnak. A folyamatok biztonságos térben történnek, ahol pontosan annyi információ és felismerés jön át, ami a résztvevőknek a saját fejlődésükhöz szükséges.

Tudnivalók:
• Az elvonulás időpontja: március 22-24.
• Érkezés: pénteken 9.00 órától, zárás vasárnap ebéd után. Az első foglalkozás pénteken 10.00-kor lesz.
• Helyszín: Máriahalom, Biofalu
• Szállás: két- háromágyas, fürdőszobás szobákban.
• Étkezés: Vegetáriánus étkezés (pénteken ebéd, vacsora; szombaton reggeli, ebéd, vacsora; vasárnap reggeli és ebéd)

Mennyibe kerül a részvétel?
• A hosszú hétvégén való részvétel ára: 50 000 HUF, ami magába foglalja a szállás és étkezés, valamint a workshop díját.
• KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY: 45 000 HUF, február. 22-ig történő befizetéssel.

További információk, regisztráció:
https://lelekszinter.hu/tantratanc-elvonulas

Szeretettel várunk!
Berkes Szofi Judit
06 30 459 7856