A Mágus felszabadító ereje

Kedves Olvasónk!

Biztos van elképzelésed arról, hogy mi az, amit szeretnél. Hogy merre tartasz, mik a vágyaid és a céljaid. Talán már sokat tettél is azért, hogy elérd ezeket. Remélhetőleg sok sikerélmény van már a hátad mögött, ami gazdagítja a tapasztalásaid tárházát. Gratulálunk, és kívánunk még sok sikert további hasonlókhoz!

A mostani időszak azonban azokat az erőinket akarja bemozgatni, ami „vakfolt” a számunkra. Nem tudunk róla, mert egy félelmetes fal van előtte, ami miatt inkább messzire elkerüljük. De ha téged is hív az új, ismeretlen terep, ami mögött a továbblépésed kulcsa rejtőzik, akkor kénytelen vagy keresztülmenni ezen a falon. Kénytelen vagy szembenézni vele, hogy feloldhasd magadban a félelmet és az elakadást, amit okoz. Csak így vezet út egy tágabb, teljesebb, magasabb szinten élt élethez.

Lehet, hogy púp a hátadon és semmi kedved ilyenekkel foglalkozni. Viszont, ha azt tapasztalod mostanában, mintha minden összeesküdött volna ellened, mintha nem lennél a magad ura, mert folyton kihoznak a sodrodból, folyton valamivel meg kell küzdened, folyton „tüzet oltasz”, és nem tudsz egyről a kettőre lépni, akkor mégiscsak dolgod lehet ezzel a szembenézéssel és feloldással. A Mágus archetípus ereje ezt mozgatja bennünk, ebbe ránt bele azért, hogy begyűjthessük mindazokat az erősségeinket és képességeinket, amelyek szükségesek a tovább fejlődésünkhöz, a minőségibb élethez.

Nagy kihívás, de nem kivitelezhetetlen, és mindig megéri a végén.

Hogy mindezt ne egyedül kelljen megküzdened, a jövő héten ezeken a programokon várunk sok szeretettel és támogató jelenléttel:

RituálTánc mozgásmeditáció: Oldás és kötés>>>

Időpont: 2017. október 30., 18:30-20:30

A változás mindig megújít és felfrissíti energiáinkat. Ehhez a megújuláshoz azonban el kell engednünk azokat a dolgokat, amelyek feleslegesen lekötik az erőnket. Ezen a mozgásmeditáción az elengedés misztériumával kezdjük a táncunkat, hogy a végére, a magunkban felszabadított helyre elérkezhessen az a téma, kapcsolat, tulajdonság, érték, aminek szeretnénk magunkat elkötelezni a következőkben. A részletekért olvass tovább: Oldás és kötés>>>

Testi Mesék – gyógyító meditáció és beszélgetés>>>

Időpont: 2017. november 3., 17:00-20:00

A Testi mesék program abban segít, hogy legyen tered és időd befelé, a tested bölcs jelzéseire figyelni, üzeneteit meghallani, és egyre inkább önmagad gyógyítójává válni.

Ahogyan mindez történik:

  • Rövid elmélet - Az arcehtípushoz kapcsolódó jelenségek, tulajdonságok, minőségek, egyes testrészek, érzelmi, gondolati minták, megoldási lehetőségek áttekintése
  • Szomato – jelenet: Az állítás első részében fókuszált figyelmet kapnak testi tüneteink, blokkjaink, elakadásaink, a második részben felismerve testünk üzeneteit egy harmonikus összerendeződés felé mozdulunk el.
  • Gyógyító meditáció - A feltöltő meditáció során saját öngyógyító képességünket aktivizáljuk.

Mindezt most a Mágus archetípus jegyében vizsgáljuk. A program bővebb leírását és a bejelentkezési lehetőséget itt találod: Testi Mesék>>>

És egy plusz Lélekszíntér program!

TantraTánc Elvonulás – egy különleges hétvége a Pilisben>>>

Bár nem kapcsolódik szorosan az archetípusokhoz, viszont a felemelő és gazdagító hatása miatt bátran ajánljuk neked is, ha különleges élményre vágysz.

Egy hétvége, és megváltozhat a hozzáállásod a kapcsolódáshoz, az érintéshez, a közelségben való ellazuláshoz és önmagadhoz!

Időpont: 2017. november 24-26.

Helyszín: Piliscsaba, Cosmos Ökopanzió

A részleteket és a bejelentkezési lehetőséget ide kattintva éred el: TantraTánc Elvonulás>>>

Várunk sok szeretettel!

a Lélekszíntér csapata