A kapcsolatteremtés művészete

Kedves Lélekszíntér Olvasónk!

Ahogy haladunk egyre mélyebbre a Művész archetípusnak az energiájába, egyre jobban merülünk bele abba a titokzatos erőmezőbe, amely a kapcsolatok, szerelmek, barátságok, és a legkülönbözőbb partnerségek láthatatlan szálait szövik, alakítják.

A szerelem örök téma. Bár nem tavasz van, ebben a hónapban is nagy hangsúllyal jelenik meg a partnerkapcsolatok témája, hogy egy újabb szemszögből láthassunk rá, mi a helyzet életünkben most ezzel.

Ha szeretnél Te is ráhangolódni és rendet tenni magadban ezügyben, nézd meg, nálunk miben kapsz ehhez támogatást!

1. RituálTánc – Elmúlt szerelmek árnyai>>>

Időpont: 2019. október 7., 18:30-20:30, Magnet Közösségi Ház, Juhar terem

Ma esti táncunkban megidézzük szerelmeinket. Mozdulatainkkal felelevenítjük kapcsolataink emlékeit; eltáncoljuk a közeledést, az első szerelmet és a szenvedély fellobbanását. A fényes pillanatok tánca után szembenézünk szerelmi csalódásainkkal és fájdalmainkkal is, amiket lehet, hogy mélyre temettünk. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk ezektől az érzésektől, hogy újra képesek legyünk igazán szeretni!

Bejelentkezés, részletek: RituálTánc – Elmúlt szerelmek árnyai>>>
A Művész jegyében még két mozgásmeditációnk foglalkozik a témával, úgyhoy érdemes lesz eljönni és kibontani a folyamatot... (10.14. Vonzások és választások, 10.21. Tovább a szerelem útján)

2. SzimbolonSzínház>>>

Időpont: 2019. október 11. , 17.00-21.30, Lélekszíntér Központ

Mindig nagyon izgalmas figyelni a színházban, ahogy a jelenetekben hogyan bomlik ki az a dinamika, amivel küzdünk az életünkben. Érdekes, hogy néha visszahallunk olyan mondatokat a segítőktől, amiket a tényleges emberek mondanak... mozdulatokat, melyeket ők tesznek. És az egész mégis valami mélyebb síkról mozdul, belőlünk. Így fel tudjuk ismerni, hogyan teremtjük mi magunk azokat a helyzeteket, amelyekbe beleragadunk. Ha ezt tényleg megértjük - márpedig a színházban erre van esély - akkor képessé válunk megváltoztatni a  "színdarabot".
Ugye, téged is érdekel? Gyere, tapasztald meg! Segítőket még várunk!!!

Bejelentkezés, részletek: SzimbolonSzínház>>>

Kívánunk sok felsimerést, megértést és változást, kibontakozást a kapcsolódások terén!
a Lélekszíntér csapata