Egyéni terápia

Fejlődésünk nem áll meg akkor, mikor felnőtté válunk. A belső fejlődés tovább folytatódik. Érzelmileg és szellemileg is éretté kell válnunk ahhoz, hogy szeretetben és boldogságban, valóban "magas életszínvonalon" éljünk.
Ebben a belső felnőtté válásban sokat segítenek problémáink, szenvedéseink és betegségeink.
Minden fájdalom, zavar, probléma egy ugródeszka lehet a kiteljesedéshez.
Betegségeink rejtik gyógyulásunk kulcsát. Olyan ez, mint egy rejtvény, amit megfejtve nemcsak a gyógyuláshoz, hanem a hitelesebb, önállóbb és felszabadultabb élethez is közelebb jutunk.
 
Bármilyen problémával fordulhatsz hozzám, legyen az testi, lelki, súlyos, régóta tartó, vagy csak egy zavaró kérdés. A találkozások, feltáró beszélgetések során többféle módszer felhasználásával segítek problémád mélyebb megértésében, az összefüggések felismerésében. 
Csodálattal tölt el, hogy általad én is bepillantást nyerhetek az emberi természet misztériumaiba. Így minden terápiás munka egyben tanítási-tanulási folyamat is, melyben mindketten átalakulunk.
 
Az első alkalom egy személyes konzultáció, amely során megismerkedünk és az elhangzó problémára terápiás javaslatot teszek. Megbeszéljük a részleteket és a felmerülő kérdéseket.
Utána kedződik el a terápiás munka.

A problémától függően a következő módszereket alkalmazom a folyamat során:

Rólam itt olvashatsz bővebben: Berkes Szofi
 
Mivel a Lélekszíntér munka célja a bennünk élő archetípusos minták tudatosítása, ezért a folyamat alatt ránézünk arra is, hogy problémád mögött melyik belső szereplő (archetípus) szeretné felhívni magára a figyelmet. Meghallgatjuk a történetét, megértjük valódi szükségleteit. Szeretetteljes elfogadásunk segít, hogy ez a lélekrész az árnyékból a fénybe kerüljön benned. Csak is így van lehetőség a tovább fejlődésre, a kiteljesedésre és a gyógyulásra.
 
Az egyéni konzultáció és terápia egy megbeszélt időpontban, 1 órás (50'), és/vagy  2 órás (100') időtartamban zajlik.
Időpont egyeztetés telefonon a 06 30 459 7856-os számon.
Ajánlás>>>
 
Bejelentkezés online
Ebben a formában: 06-70-1234-567