CSEND, HITERŐ, BÖLCSESSÉG – Benned mit ébreszt a PAP/NŐ?

A múlt hónapban a Mágus azzal, hogy segített szembenézni legnagyobb árnyoldalunkkal, félelmünkkel, elakadásunkkal, előkészítette a terepet ahhoz, hogy megjelenhessen a Pap/nő. Feloldhattuk az árnyék-oldalunk által lekötött hatalmas energiákat, mert mindez most a Pap/nő minőség megjelenéséhez szükséges. Azért, hogy megteremtődjön az a belső béke, megnyugvás, elfogadás és lecsendesedés, amiben hozzá lehet férni a Pap/női mivoltunkhoz.

Mert ez a leginkább kapcsolat az Univerzummal, a Végtelen Térrel, az Istennel, a Mindenséggel. Itt érezhető meg leginkább, hogy hogyan vagy Te a Mindenség része, apró darabkája, egy kihagyhatatlan és egyedi láncszeme. Itt élheted és érezheted át a leginkább, hogy hol a Te helyed az Egész-ben, mit teszel Te hozzá az Egység-hez. És ezáltal itt válik ez az Egész a Te részeddé is, ahol megérezheted azt, hogy Te is általa vagy határtalan, végtelen. Nincs idő, és nincs tér. Időn és téren túli. Ami leírhatatatlan szavakkal, mert nem szűkíthető le a gondolatok korlátozott világába. Amit egész egyszerűen úgy szoktak megfogalmazni, hogy minden Egy és Te is ebben az Egyben vagy és ezáltal vagy Te is minden.

A 3 legmeghatározóbb érték, amely segít magadban a Pap/női minőséget kibontani

CSEND

Ez a csend nem feltétlenül a zaj és külső hangok hiányát jelenti. Sokkal inkább a belső fecsegés, állandó agyalás és ebből eredő belső párbeszéd lehalkítását, elcsendesítését. Hogy aztán ebbe a nyugalomba megnyilvánulhasson a végtelen tér, megnyilvánulhasson a legmélyebb bölcsességed, vagy mondhatjuk akár Isten Hangjának is bennünk.

HIT

Nem feltétlenül a vallási hittel egyenlő. Sőt. Ez sokkal inkább egy erőteljes, mély, belülről fakadó meggyőződés és önátadás. Annak az érzésnek, hogy mindennek van értelme, minden mindennel összefügg és ez nem kaotikus, véletlenszerű történések halmaza, hanem egy végtelenül intelligens és szeretetteljes rendezőelv alapján működik, amelynek Te, én, mi, teljes mértékben a részei vagyunk, és akkor áramlunk benne, amikor feltétel nélkül át tudjuk neki adni magunkat.

BIZALOM

Talán ez a feltétel-nélküliség. Amikor történjen bármi, legyen akár a legrosszabb vagy a legboldogabb időszak, valahol mélyen legbelül tudjuk, hogy ez egy folyamat, melyben vezetve vagyunk, és amely teljes mértékben a mi javunkat szolgálja, teljes szeretetben, még ha mi ennek éppen az ellenkezőjét is éljük meg az adott pillanatban.

Ő egyszerre a Gyógyító, a Tanító, a Vezető.

GYÓGYÍTÓ

Ahogyan a természet gyógyítja önmagát, amikor nem „kavar” bele a civilizáció akarattal teli tudálékossága. Így gyógyítja önmagát a szervezetünk is, amikor megnyitjuk magunkat neki és feltétel nélkül hagyjuk. Sokszor látjuk ezeket csodás gyógyulásoknak. És ez az, amikor érezzük, hogy mire van a leginkább szüksége a testünknek-lelkünknek: séta, levegő, társaság vagy inkább magány, milyen étel, stb.

TANÍTÓ

Az élet iskolájában teljesen más a rendszer, mint ahogyan mi azt az iskolapadokban tanultuk és ma is így tanítanak. Az élet iskolájában tisztelete van az egyediségednek, és a fókusz az, hogy miért vagy itt, miben kell most fejlődnöd, ehhez milyen képességeket és lehetőségeket hordozol magadban. Ehhez kapod az élettől a leckéket, feladatokat és kihívásokat.

VEZETŐ

Az élet iskoláján vezet végig, és segít, hogy a számunkra legjobb utat válasszuk. Néha az egyenes és legrövidebb útra nem állunk még készen, ezért akkor és ott igenis a kanyargós kitérők a legbiztonságosabb terep számunkra, az szolgál minket leginkább. Viszont amikor szólít bennünket, akkor akár a fejest ugrásra is készen kell állnunk és indulnunk kell.

Van kedved ráhangolódni a Pap/nő archetípusra?

Kíváncsi vagy, téged vajon hogyan szólít meg ez a minőség? Próbáld ki ezt a belső gyakorlatot, és térképezd fel a saját Pap/nődet! 

Helyezkedj el kényelmesen, teremts biztonságos teret és időt magadnak, amikor nem zavar meg senki és elmélyülhetsz belső világodban. Csendesedj el, vegyél pár mély levegőt és nyisd meg magad belső tapasztalásodnak.

Amikor úgy érzed, készen állsz rá, szólítsd meg a benned lévő Pap/nőt, hívd meg őt ebbe a csendes nyugalmadba. Kérd, hogy mutassa meg, hogy tudsz a leginkább kapcsolódni hozzá, mire van a leginkább szükséged ehhez. Lehet, hogy a csend megteremtése és elmélyítése lesz a feladatod, vagy több bizalomra van szükséged, vagy éppen hitre, hogy ennek az egésznek egyáltalán nekikezdj. De az is lehet, hogy valami teljesen más jelenik meg számodra. Lehet egy tulajdonság, lehet egy kép, lehet egy érzés, lehet egy felismerés. Bármi is az, csak hagyd kibontakozni, mert ez az, ami a tiéd, és ezzel tudsz most továbblépni ebben a kapcsolódásban.

Arra is rákérdezhetsz, hogy mi az a minőség, amiben a leginkább együtt tud lenni veled, hogyan tud a legjobban támogatni a jelen élethelyzetedben, életszakaszodban. Gyógyulásra van most valamilyen szinten szükséged? Vagy útmutatásra, felismerésre, vezetésre? Engedd magadban megmutatkozni, hogy mi most neked a leginkább előrevivő, támogató belső jelenlét?

Maradj ebben a feltöltő, energetizáló együttlétben, amíg csak kedved tartja, és jól esik. Amikor úgy érzed, hogy megkaptál mindent, amire szükséged volt és lecsendesedett benned ismét minden, köszönd meg, és lassan térj vissza hétköznapi tudatosságodba.

És ne csodálkozz, ha mindennek a végén frissnek, élettel és erővel telinek érzed magad, és sokkal kerekebbnek látod a világot. smiley

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit üzen ez a lélekrészed, és ki ő benned, akkor érdemes megvásároldod a hozzá kapcsolódó hanganyagot:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A PAP, PAPNŐ ARCHETÍPUSSAL>>>

Üdítő és csodás felismeréseket és feltöltődést kívánok!