Asztrológiai előrejelzés július 1-15-ig Szilágyi Katitól

A két hét fő fényszögei:   Merkúr-Uránusz kvadrát, Mars hátráló mozgásba kezd; Merkúr-Mars szembenállás; Nap-Jupiter trigon; első nagy égi háromszög: Nap trigonban Jupiterrel, trigonban Neptunusszal; Jupiter-Mars kvadrát;  Nap-Neptunusz trigon; Merkúr-Jupiter kvadrát; Vénusz a Szűz jegyébe lép; Nap-Plútó szembenállás; Vénusz-Uránusz trigon; Jupiter előre indul; Nap-Hold együttállás (újhold); második nagy égi háromszög: Vénusz trigonban Szaturnusszal, trigonban Uránusszal

A mottó:  Július elején kezdődik a meleg, akadályozódik a közlekedés. Felfűtött, furcsa, nem szokványos napok, mintha nem teljesen lennénk a világba ágyazva. Ne vitatkozzunk, inkább menjünk nyaralni!

Július elsejétől furcsa érzésünk lesz: feszültséget érzünk, de mégsem tudunk perlekedésbe és összetűzésbe bonyolódni. Nagyon meleg lesz, a közlekedés mindenhol durván akadozik. Legjobb kikötni egy vízparti helyen, és élvezni az erre az időszakra jellemző furcsa, ködös, „mintha nem lennék a világ része” érzéseket.

INDUL AZ ÚJDONSÁG, A RÉGI VILÁG SZOKVÁNYOS TEENDŐIBE ÁGYAZVA

Kommunikációs felfortyanásokkal és nagy melegedéssel indul a július. A közlekedésben váratlan nehézségek, útlezárások várhatók egész hónapban, ugyanis a közlekedést jelző Merkúr nagyon aktív, de nem pozitívan. Ha valaki nyaralni indul, érdemes bőségesen rászámolni az utazásra az időt, ne legyenek nagyon szoros időkorlátok.

Ebben a két hétben két dátum köré rendeződnek az események, érdekes módon mind a kettő csütörtök: július 5 és július 12. Ez a két nap, mintha magába szívná a történések nagy részét, minden köréjük rendeződik, jó és kevésbé kellemes dolgok egyaránt. Ráadásul az események, amikre mutatnak, kétféleképpen értelmezhetők. A Merkúr szembenállása a hátráló Marssal egyszerre jelenti azt, hogy az akaratunkat nehezebb lesz érvényre juttatni, és azt is, hogy ettől feszültek leszünk. A feszült helyzettől melegszik az időjárás: ennek, aki épp vízparton nyaral, örül – aki egy építkezésen dolgozik, az kevésbé. Július 5-től azt tapasztaljuk majd, hogy nehezebb elérni, amit szeretnénk, amire vágyunk, és hogy izzadunk a nagy melegben – következésképp legjobb a nyaralást megkezdeni július első hetében.

A július 12-i csomópont hasonló érzéseket hoz elő: a Nap-Plútó szembenállás mutatja, hogy a hatalmi harcok nyáron sem szűnnek meg az életünkben, csak az akarat helyett itt inkább az érzések a főszereplők. Közvetlen utána, július 13-án van az újhold is, amikor eldönthetjük, hogy mi az, amit elengedünk, és a következő két hétben milyen új érzéseket akarunk kialakítani magunkban. E két dátum (július 5 és 12) afféle nullponti energiát hoz az életünkbe, amikor egy rövid időre minden semleges lesz.

ÉSZRE SEM VESSZÜK, HOGY KÖZBEN ELINDUL AZ ÚJ VILÁGUNK

Miközben mi az életünk apró-cseprő eseményeivel, számunkra akkor ordítóan fontosnak tűnő nyűgjeivel vagyunk elfoglalva (például, hogy a nagy melegben miért nem tartanak megfelelően jégbehűtött sört a strandbüfében), a háttérben hatalmas erők működnek, és indítják útjára az új energiákat. Ebben a két hétben két támogató égi háromszög is az égen van: július 12-től mindkettő egyszerre alkot egy csodálatos hatszöget, sorsformáló égitestek részvételével. Az egyik a Nap-Jupiter-Neptunusz háromszöge, a másik pedig a Vénusz-Uránusz-Szaturnusz háromszöge.

Mindkét háromszög arra utal, hogy belül változunk – akár a DNS szintjén. A Nap-Jupiter-Neptunusz az új spirituális erők befogadásáról szól (Jupiter-Neptunusz), a Vénusz-Szaturnusz-Uránusz pedig az újszerű társadalmi rend, az érzésekre-szeretetre épülő új égi törvények mintázatát oltja bele a világunkba, ha akarjuk, ha nem. wink A többség észre sem veszi, valahogy úgy, mint a 3D szobroknál, ahol az egyes elemek lassan a helyükre kerülnek, de a mintázat csak később, egy bizonyos szögből látszik. Egyelőre csak pöttyöket látunk – de a minták ott vannak bennük.

https://www.youtube.com/watch?v=-kNNCbFG8V0

Akik intuíció szintjén érzékenyebbek, érezni fogják, talán valami olyasmit, hogy egyszerre vannak „itt és máshol”, pontosan érzékelik a mindennapi eseményeket és részt vesznek bennük, ugyanakkor van egy olyan érzésük, mintha kívülről néznék, és így kívül, ebben a nullponti energiában lebegve, semlegesen néznek mindent, és távolról érzékelik azokat, akik szintén nyitottak erre a változásra.

Események szintjén nem várhatók nagy történések – ezek most az új helyzet energetikai lehorgonyzásai. Ha eseményeket nézünk, akkor július 13-ától indulhatnak útjukra igazán kedvező történések, mert ekkor a Jupiter, több hónap hátrálás után, végre megindul előre, és már nincs gátolva abban, hogy bőkezűen részesítsen bennünket pozitív, isteni erejében.  Július második felétől már sokkal jobban tudjuk kapcsolati, szexuális, és elfojtott érzelmi problémáinkat rendezni, ahogy a Jupiter ismét előre indul a Skorpió jegyben.

Összegzésképp: óvatosan közlekedjünk ebben a két hétben, és ne szívjuk nagyon mellre, ha valamilyen elképzelésünk nem, vagy nem a várt módon valósul meg. Senki ne ijedjen meg, ha egy kicsit kívül érzi magát a saját életén, ez most rendjén való …. Próbáljunk lazítani, hallgassunk sok zenét, engedjük be a pozitív, újszerű meglátásokat, legyen most a pihenés életünk igazi rendje. Úgyis meleg van. smiley

Szilágyi Katalin asztrológus írása
Bejelentkezés: kati.szilagy@gmail.com, 20 385 9483

Napunk a Rák jegyében jár, ami a bennünk élő Anya archetípusát szólítja életünk színpadára. Róla itt olvashatsz többet:
Anya archetípus>>>