RituálTánc - Új kezdet

Esemény dátuma: 
hétfő, 2018, március 26 - 18:30 - 20:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhely hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.
A Napunk március 21-én a Kos jegyébe lép, ami a bennünk élő Harcos archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról:
Harcos archetípus>>>

Bevezető a következő mozgásmeditációhoz

Az Álmodó archetípus utolsó táncával befejeztünk egy egész éves ciklust a múlt hétfőn. Tudatosítottuk, hogy ahhoz, hogy valóban újra tudjunk kezdeni valamit az életünkben, a befejezést is át kell élnünk. 
A következő RituálTáncunk innen mozdítja tovább lelki folyamatainkat, hiszen új ciklus kezdődik el a természetben, és a mi belső természetünkben egyaránt.
Következő mozgásmeditációnk nagyon támogatott időben lesz, nem sokkal a tavaszi Napéjegyenlőség után. A régiek ekkor ünnepelték az Új Évet, az Élet körforgásának újabb ciklusát, az újjászületést.
A magok csírázni kezdenek és megjelennek az első virágok. Látjuk és érezzük ezt az újjáéledő erőt, talán magunkban is. A tavaszi újjászületés ünnepe lesz tehát ez az este.
Táncmeditációnk címe – Új Kezdet.
Tudod-e, hogy a te életedben vajon mi szeretne most újjászületni? Mi az, ami befejeződött, és mi kezdődik el?
Fontos ezt tudatosítanunk, mert ezzel tudjuk megtámogatni belső folyamatainkat. A Harcos ugyanis ezt a kezdeti lendületet adja minden tevékenységünkhöz.
Tudjuk, hogy a kezdet energiája meghatározza a teljes cselekvést is. Ha ímmel-ámmal, halogatósan, félgőzzel indulunk neki az útnak, akkor maga az utazás is magán fogja viselni ennek a bélyegét. Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy ha friss erővel, lelkesen és lendülettel vágtál bele valamibe, az szinte magától vitt el a célig. 

Ha szeretnéd te is velünk együtt megszentelni a Kezdetet az életedben, akkor tarts velünk ezen a mozgásmeditáción! Keressük meg együtt, hogy mi az, ami helyet kér bennünk és az életünkben.
Nyissunk utat ezzel a tánccal a megújulásnak és a kibontakozásnak!

Hangolódj ezzel a zenével: Darby DeVon - Highlands 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) Lótusz terem
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: