Lélekszíntér hírlevél

Irányítás vagy vezetettség? – a Pap/Papnő meséje

Kedves Olvasónk!

A mostani időszakot uraló Nyilas jegyet a „keresők jegyének” is nevezik. Archetípusa a Pap/Papnő az értelmet kutatja, amely ott rejtőzik minden élet mélyén. Segíti a nagyobb egész, az egység, a Mindenség megértését.
Ezen a héten a meséket hívjuk segítségül a Lélekszíntéren, hogy a személyiség és a lélek fejlődését érintő kérdéseinkre választ kapjunk.

A tudás mindenkié

Kedves Olvasónk!

Napunk a Nyilas jegyében jár, ami a Pap, Papnő archetípusát állítja figyelmünk fókuszába.
A mellékelt képen a Symbolon kártya (Peter Orban) ide vonatkozó lapját láthatjuk, ahol egy papot a nagy vallási rendszerek jelképei és szimbólumai vesznek körül. A szerző ezzel arra is utal, hogy a vallási és hitrendszerek a különböző korokban és kultúrákban - bár másnak tűnnek - lényegileg alapvető szellemi értékekre, ideákra mutatnak rá.

Egyszer volt, hol nem volt... - a Mágus meséje

Kedves Olvasónk!

Te is érzed, hogy egyre többször hív a befelé, önmagad felé fordulás? Van rá időd? Van hozzá kedved, merszed? Tapasztaltad már, milyen felszabadító tud lenni, amikor egy ilyen befelé hívásnak eleget teszel és feltárod önmagadból, hogy mit akar jelezni a számodra? Egyre mélyebbre hatolunk a Mágus időszakába és energiájába. Nem könnyű, de annál felszabadítóbb, ha végig tudod járni az utat, ami mutatja most magát.

A Mágus felszabadító ereje

Kedves Olvasónk!

Biztos van elképzelésed arról, hogy mi az, amit szeretnél. Hogy merre tartasz, mik a vágyaid és a céljaid. Talán már sokat tettél is azért, hogy elérd ezeket. Remélhetőleg sok sikerélmény van már a hátad mögött, ami gazdagítja a tapasztalásaid tárházát. Gratulálunk, és kívánunk még sok sikert további hasonlókhoz!

Oldalak