Asztrológiai előrejelzés szeptember 1-15-ig Szilágyi Katitól

A két hét fő fényszögei: Merkúr-Mars együttállás az Oroszlánban, trigonban Uránusszal; Jupiter-Szaturnusz szextil; Nap-Neptunusz szembenállás; Mars a Szűz jegyébe lép; Merkúr hátrálása megáll; Nap-Hold, Neptunusz szembenállás (Telihold); Merkúr ismét előre indul; Nap-Plútó trigon; Merkúr újra a Szűz jegyébe lép; Vénusz-Szaturnusz trigon; Vénusz-Jupiter szextil; Merkúr-Mars együttállás a Szűzben

A mottó: Felpörgés az iskolakezdésre, sok ügyintéznivaló – általánosságban kellemes, akadályozatlan időszak. Serénykedjünk, szerencsével 

Szeptember első két hetében végre elindul az ügyintézés, minden pörög, amibe belevágtunk, halad. A mindent jobban tudók, szőrszálhasogatók száma megnő, de lesz hozzá türelmünk. Kellemes érzéseink kezdenek magukhoz térni, akár még örömben, szerencsében is lehet részünk.  

ELÁLLT A SZEMBESZÉL, HALADHATUNK VÉGRE  

Bár a Merkúr szeptember elején még hátrál, mégis, mivel találkozik a Marssal és az Uránusszal is, az lesz az érzésünk, hogy felpörögnek a dolgok – van erőnk ismét cselekedni, és váratlan, pozitív támogatásban részesülhetünk. Ez már szeptember 1-én is érezhető lesz, és szeptember 5-től pedig, amikor a Merkúr hátrálása megáll, és ismét elindul előre, kifejezetten szárnyra kapnak a dolgaink.  Az ügyek intéződnek, az üzleti tárgyalások sikeresek lesznek, az iskolakezdés is zökkenőmentesen alakul. Ez erre a két hétre végig jellemző marad, örülhetünk!

A Szűz jegyébe lépő bolygókkal nemcsak a nyári felfokozott melegnek van vége, hanem mindenhol előtérbe kerül a takarítás, a rendrakás, a dolgaink rendbetétele. Most érdemes szortírozni, megszabadulni felesleges kacatoktól, tisztogatni és rendet rakni – a külső rendrakás egyben a gondolatainkat is képes rendezni. Ha vannak még megoldatlan, lezáratlan, régóta halogatott ügyeink, akkor annak most járjunk utána, mert gyorsan túl lehetünk rajta. Az egyetlen dolog, ami néha zavarhat bennünket, hogy a Szűz jegyébe lépő Mars, illetve később a Merkúr, nemcsak a takarításnak és a rendrakásnak kedvez, hanem a szőrszálhasogatásnak és a kötözködésnek is – előfordulhat, hogy többször kerülünk olyan helyzetekbe, ahol túlságosan sokat magyaráznak, túlságosan nagy lendülettel próbálnak kioktatni bennünket. Ha ilyen helyzetbe kerülnénk, vegyük elő a türelmünket, most lesz belőle bőven (Jupiter-Szaturnusz szextil), hallgassuk végig a másik mondandóját, mert előfordulhat, hogy segítségünkre szolgál.

Szeptember 6-án telihold lesz, ami mindig felfokozott energiákat szokott magával hozni – most azonban még a Neptunusz is becsatlakozik a Hold mellé, egészen varázslatos, elvarázsoló lesz ez a telihold, ha kellően szerények maradunk és hajlandók vagyunk végezni az általunk választott szolgálatot (Szűz Nap), akár a bőséget is elhozhatja a számunkra (Halak Hold, Neptunusz), ezért érdemes most teliholdkor hálaadási szertartást végezni egyedül vagy barátainkkal együtt.

ÉRZELMILEG IS POZITÍV VÁLTOZÁSOKAT TAPASZTALHATUNK

A Vénusz bolygó hosszú vesszőfutása most véget ér. Szeptember elején ugyan még nem kapcsolódik más égitesthez, ez a regenerálódó idő – ne ekkor próbáljunk ismerkedni, párkapcsolatot megoldani, koncentráljunk inkább más területeire az életünknek. Hagyni kell, hogy ez a néhány nap eltelhessen úgy, hogy nem érintjük ezt a témát. Legelőször szeptember 12-től érezzük, hogy valami pozitív történt érzelmi ügyekben, ekkor ugyanis régóta nem érzett komolyságot, letisztultságot érzünk majd magunkban, ami egész hónap közepéig velünk marad. Ugyanebben az időszakban, tehát szeptember 12. után a Vénusz a Jupiterrel is jó fényszögbe kerül – ez a két szerencsebolygó pozitív kapcsolódása, végre elindíthatja érzelmi ügyeink rendeződését is.

Engedjük be a szerencsét az életünkbe!

Szilágyi Katalin asztrológus írása
Bejelentkezés: kati.szilagy@gmail.com, 20 385 9483

A hónap archetípusa a Szolgáló. (Szűz jegy). Itt olvashatsz róla:
Szolgáló archetípus>>>