Az Élet Művészete – harmónia teremtés az archetípusok segítségével

Esemény dátuma: 
csütörtök, 2018, július 19 - 14:00 - vasárnap, 2018, július 29 - 10:00

Nyári elvonulás Horvátországban - jövőre 2018. július 19-29-ig.

Merre, hogyan tovább? Mi az én utam? Ha ezt teszem, lemaradok arról… Mik a kötelességeim és miben lehetek szabad? Akarom is, meg nem is, de kell… Mit válasszak? Van-e választásom egyáltalán? Hogyan lehetnék elégedett az életemmel?
Talán benned is megfordulnak ezek a kérdések.

Életünkben óhatatlanul felmerülnek egymásnak ellentmondó késztetések, vágyak, amik miatt néha komoly problémát okoz döntéseket hozni. Ilyenkor nem tudjuk megteremteni azt a belső egyensúlyt és letisztultságot, ami abban segítene, hogy rálássunk életutunk következő szakaszára. Ezek a belső csaták felemészthetik azt az erőt, amit bele kellene fektetnünk azokba a dolgokba, amiket meg szeretnénk valósítani. Ismerős Neked is?

Néha hiányzik az ötlet, az inspiráció (Szabadító), máskor erőnk nincs (Harcos), vagy nem merünk álmodni (Álmodó), esetleg nem adunk engedélyt magunknak ahhoz, hogy kövessük a szívünket (Király), stb…Már ebből a felsorolásból is látszik, hogy alapvető archetipikus mintákra, őserőkre van szükségünk ahhoz, hogy életünk olyan harmonikus utazás lehessen, amelynek élvezhetjük minden állomását.

Hogyan segít Neked ebben ez a nyári elvonulás?

Ezen az elvonuláson az archetípusok eszköztárát használjuk fel arra, hogy:

 • felismerd elakadásaidat,
 • felfedezd belső, önemésztő csatáidat, valamint
 • feltérképezd lehetséges erőforrásaidat is.

Ez a tudatosítási folyamat segít tehát Téged abban, hogy valódi harmóniát és rendezettséget vigyél hétköznapjaid ritmusába.

Mire számíthatsz?
A gyönyörű, mediterrán környezet mellett segítségünkre lesznek:

 • az archetípusok üzenetei (kártyák),
 • az integrált állítások, valamint
 • az esti RituálTánc meditációk.

Számodra is hasznos lehet ez az elvonulás, ha:
- szeretnéd megteremteni a belső egyensúlyodat,
- szereted, hogy a nyaralásod aktív pihenés is egyben,
- szeretnéd megismerni a mozgásmeditáció felszabadító hatását,
- szeretnéd áttekinteni a lehetőségeidet,
- szeretnél az erőforrásaiddal kapcsolódni és újakat is felfedezni magadban,
- ha szeretnéd teljesebbé tenni az életedet,
- ha szeretnéd az eddigi élettapasztalataidat harmonikusan beintegrálni a következő életszakaszodba,
- ha szeretnéd az életedet kreatívabbá tenni.

Helyszínünk Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebb városkája, egy védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Az öböl közepén egy apró sziget található. Itt a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért "kis Velencé"-nek is hívják. 

Néhány visszajelzés az eddigi résztvevők tapasztalatairól

"Számomra az alap élethordozó erő az életritmus. A RituálTánc és a nyári "elvonulás" lényegének is ezt tartottam. Örömmel tapasztaltam, hogy terapeutá(i)nk, mint egy jól megkomponált zeneműben, hagyott minket improvizálni. Az improvizáció szabadsága, lehetősége és tere csak úgy valósulhat meg, ha határozott kereteket adunk neki, kapaszkodót nyújtva ezzel bármelyik típusú embernek. Szofi terápiás művészetének hatása ebben rejlik: támaszt és teret adni egyszerre. Köszönöm az élményt!" Toll Tünde

"Kedves Szofi!
Hvar szigetén a 10 napos elvonulás nagyon mély nyomokat hagyott bennem. Olyan katarzis élményekkel és felismerésekkel lettem gazdagabb, ami nagymértékben hozzájárulnak fejlődésemhez, illetve utam megtalálásához. El sem hiszed, mekkora örömmel tölt el mindaz, amit kaptam. A Rituál Tánc maga teljesen ismeretlen volt számomra, azt sem tudtam eszik vagy isszák.:-)
A külhonban szerzett élményfürdőnek köszönhetően, nem volt kérdés, hogy hazatérésünk után is beépítem a mindennapjaimba és rendszeresen eljárok táncolni, fejlődni.:-)" Horváth Gábor

"A nyári tábor óriási élmény és megtapasztalás volt. Első ilyen táborom volt, ahol a nyaralást és az önismeretet egybekötve telt el az a 10 nap. Egyetlen percét sem bántam meg! Nem csak a foglalkozások tanítottak rengeteget, hanem az is, ahogyan zajlott az élet a táborban, a szabad időkben, az ismerkedések, a barlang- túrázás és az esti levezető beszélgetések a táncot követően. Külön kiemelném az éjszakai plankton-nézős fürdőzést, ami számomra az egyik csúcspont volt:-)" Baranyai Bea

"A Horvátországi Életspirál elvonulás életem egyik legnagyszerűbb élménye volt. Egyszerre volt pihentető, ellazító, feloldó, feltöltő nyaralás kombinálva egy bensőséges, valódi lélekutazással Önmagunk felé. Mindezt egy olyan csoportban megélve, ahol tere van az őszinteségnek és a szívtől szívig kommunikációnak. Köszönöm!" Molnár Eszter Ágnes

A további visszajelzéseket itt olvashatod el>>>

Hogyan tudsz részt venni Te is az idei elvouláson?

Nem kell mást tenned, mint kitölteni az oldal alján található Jelentkezési adatokat és mi felvesszük veled a kapcsolatot. 

Részvételi díj:

 •  110 000 HUF, ami magába foglalja a szállás és workshopok díját (10 nap/ 9 éjszaka)
 •  a szállás apartman jellegű, konyhával;
 •  étkezés önellátással
 •  az utazáshoz telekocsikat szervezünk, ennek költsége - autópályadíjak, komp, benzin - oda-vissza nagyságrendileg 30 000.- személyenként. Itt utána is nézhetsz: http://www.hvarsziget.hu/utazas/

Kedvezmények:

 • 90 000 HUF azoknak, akik 2017. december 31-ig befizetik a részvételi díjat
 • 100 000 HUF azoknak, akik 2018. május 1-ig befizetik az összeget

FONTOS! Június 1. után nem áll módunkban visszafizetni a részvételi díjat, mert a szállás lefoglalásra kerül.

Jelentkezési határidő: 2018. július 1.

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi Judit - az elvonulás vezetője - 30 459 7856
Kisida Bori - segítő - 20 433 0504
Berkes Éva - szervező (fizetés, utazás, telekocsik) - 30 383 2897

Fontos tudnivalók:

Étkezés: 
Igény szerint a környék hangulatos vendéglőiben, vagy főzési lehetőség van az apartmanokban. A bolti árak az itthonihoz képest kb. 30%-al magasabbak. 

Szállás:
Vrboska városkában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik felszerelt konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van, külön vízforraló nincs. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell. 
Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Egyéb:
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni. A hálózati feszültség 220 volt, 50 Hz. Sebességkorlátozás: lakott területen belül: 50km/h, országúton: 80km/h, autóúton: 100km/h, autópályán: 130km/h. 

Jelentkezés a nyári elvonulásra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
parton
férfi erő
kirándulás
lemenő nap
közös vacsi
kedvenc strandunk
városnézés